Toisin kuin eilen, tänä aamuna kielenkantimia ei irrotellut oluet saati siiderit ja silti touhu on ollut melkoisen äänekästä ja remakkaa. Tuntuu, että tänä vuonna tuotanto on osannut tuoda taloon hyvinkin eläväisen ja hyväntuulisen joukon vai onko sitten kyseessä vain alkupäivien ilo ja into. Aikahan tämän näyttää, mutta toivon että tunnelma jatkuu yhtä hyvähenkisenä kuin nytkin.

Aamun ehdoton nauruhermojen kutkuttelija on ollut Terttu. Miten kellään voi olla niin paljon energiaa ja elämäniloa heti herättyään? Samin kanssa on väännetty sanaleikkejä ja härkätaisteluja ja naurunremakka on täyttänyt talon. Juuri tällaista menon toivookin olevan, vaikka tokihan ne skismatkin aina katsojaa kiinnostaa.

Edelleen ihmettelen miksi Dana on talossa. Seinäkukkasena kenties? Mitään annettavaa tällä ei ole ollut eilisen kielarin lisäksi ja sekin herätti monissa katsojissa kuten myös paikallaolijoissa myötähäpeää. Kansainvälisyys on toki in ja pop, mutta jos se tehdään epätoivon vimmalla ajattelematta hetkeäkään tulosta niin siinä mennään väkisinkin metsään.

Muutaman muunkin asukkaan tarkoitusperää talossa voi ihmetellä. En epäile, etteikö Esa J ole mukava ihminen, mutta BB-talossa ei pitkälle pötkitä jos suurin saavutus ja ainoa toiminto on juustonhöyläys aamupalaleiville. Minnankin toivoisi heräävän enemmän eloon mutta toisaalta, kausihan on nuori. Minnan kunniaksi pitää todeta, että ne harvat kerrat kuin tämä on viimeisen vuorokauden aikana suunsa avannut on puheet ollut varsin järkeviä ja miellyttäviä.

Ja lopuksi. Tuija. Oi Tuija Tuija Tuija. Luuletko ihan oikeasti, että muita asukkaita (tai meitä katsojia) kiinnostaa kakkasi koostumus krapula-aamuina? Tai mahdolliset ongelmat toisen tissisi alueella? Tai 46 asteen kuumeesi? Tuija. Olet juuri keksinyt tavan millä hankkia itsellesi terapiaa henkisiin kärsimyksiin jotka fyysiset vaivat on aiheuttanut. Olet keksinyt miten saat ryhmäterapiaa ilman jonottamista julkiselle puolelle jonka jonot ei vedä.

Tuija. En ole varma oletko nero vai sekopää, mutta totean silti. Toisinaan olisi viisaampaa olla hiljaa tai ainakin ymmärtää miksi ihmiset kaikkoaa ympäriltä kun otat ulkosynnyttimesi puheeksi. Toki me BB-friikit haluamme tuntea teidät, BB-kisaajat, mutta usko pois, silläkin on rajansa.